El servei de centre de dia està dirigit a les persones grans per fomentar mitjançant l’atenció especialitzada i intervencions innovadores, preventives i rehabilitadores, l’autonomia de la persona i les relacions socials mantenint-se en el seu entorn domèstic.

Un centre de dia pensat per a tu

 1. El nostre centre de dia té una ubicació privilegiada al centre d’Alella, oferint servei en l’entorn del Maresme, El Masnou, Badalona i Barcelona, amb un espai modern, adaptat i obert a la comunitat.
 2. Disposem de places de centre de dia privades i col·laboradores amb la Generalitat de Catalunya.
 3. Disposem de cuina pròpia que ens permet una dieta sana i equilibrada amb productes de qualitat adaptada als gustos de cada persona amb diferents opcions de menú diari.
 4. Flexibilitat, adaptació del servei i horaris a les necessitats de la persona.
 5. Comoditat d’accés.

Una atenció dissenyada per promoure l’autonomia, el benestar i la qualitat de vida de la gent gran en el seu entorn

 1. Oferim una atenció centrada en la persona amb sentit, des del respecte als seus gustos, interessos i experiència vital.
 2. Dissenyem des de la valoració integral de cada persona, plans individualitzats d’atenció i vida pensats per cada persona i adaptant-se a la seva evolució.
 3. Intervencions físiques, funcionals, psicoemocionals, cognitives i socioculturals especialitzades per respondre a les necessitats de cada persona, fomentant el manteniment i estimulació de les capacitats i la prevenció del seu deteriorament s’integren amb Serveis Especialitzats i serveis de Benestar Personal.
 4. Som un equip interdisciplinari de professionals (metges, sanitaris, assistents socials, psicòlegs) competents tecnicament i humanament.
 5. Impliquem, integrem a la família en el centre mitjançant una comunicació proactiva.
 6. Fem que els serveis del centre de dia s’integrin en la vida normal de la nostra gent gran.