Un centre pensat per a tu

 1. La nostra residència geriàtrica està situada al centre d’Alella (Maresme), en un entorn privilegiat i obert a la comunitat, un espai per viure. Donem servei a poblacions de la zona com El Masnou, Badalona, Montgat i Tiana.
 2. Oferim serveis de residència geriàtrica de llarga estada, estades temporals i convalescències per places privades i col·laboradores amb la Generalitat de Catalunya.
 3. Ens organitzem en unitats de convivència, per una atenció individual i personalitzada a la gent gran dins d’un entorn actiu de participació i convivència.
 4. Pensem, dissenyem i adaptem els espais a les necessitats de la persona, pel seu màxim confort, tranquil·litat i seguretat.
 5. Disposem de cuina pròpia que ens permet una dieta sana i equilibrada amb productes de qualitat adaptada a les necessitats i als gustos de cada persona amb diferents opcions de menú diari.

Una atenció dissenyada pel benestar, felicitat i qualitat de vida de la persona i les seves famílies

 1. Creiem en un model d’Atenció Centrada en la Persona, on la persona es trobi com a casa, que respon a les seves necessitats, respectant els gustos, preferències i història de vida.
 2. Dissenyem des de la valoració integral de cada persona, plans individualitzats d’atenció i vida per la gent gran pensats per cada persona i adaptant-se a la seva evolució.
 3. Actuem per una assistència continuada basada prevenció, especialització i promoció de l‘envelliment actiu i significatiu.
 4. Apostem per la Innovació i la Qualitat per oferir solucions als nous reptes de cada persona i organització.
 5. Som un equip interdisciplinari de professionals (metges, sanitaris, assistents socials, psicòlegs, auxiliars de geriatría) competents tecnicament i humanament.

Què ens diferencia?

 1. Un tracte humà, digne i just cap a la gent gran des de la calidesa, la proximitat i l’ètica.
 2. Un espai de vida que formem les persones, les seves famílies i l’equip humà de la nostra entitat.
 3. Implicació, participació i comunicació plena de les famílies.
 4. Integrem Serveis Especialitats d’Atenció a la Persona (demències, pal·liatius…) i Serveis de Benestar Personal (podologia geriàtrica, perruqueria, estètica…)
 5. Oferíem una plataforma de serveis per oferir continuïtat assistencial des de la innovació, millora contínua i la responsabilitat social.