info@fundacioaymaripuig.org

Blog

SAD Vallromanes i Santa Maria de Martorelles

Ens plau informar-vos que la Fundació Aymar i Puig ha estat adjudicatària del servei SAD del Consell Comarcal del Vallès Oriental corresponents als ajuntaments de Vallromanes i Santa Maria de Martorelles, consolidant la nostra aposta amb el Vallès Oriental.

El servei d’atenció domiciliaria pretén de proporcionar atencions personals per millorar el benestar i qualitat de vida de la persona mantenir-se el màxim de temps possible en el domicili des de la prevenció, l’assistència i la rehabilitació amb diferents tipologies d’intervenció.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i medició del nostre web. Si continua navegant, accepta el seu ús. Per més informació aquí.

Usamos cookies propias y de terceros para realitzar análisis de uso y medición de nuestra web. Si continúa navegando, acepta su uso. Para más información aquí. ACEPTAR

Aviso de cookies