Blog

Noves instal·lacions i ambientació de la Unitat de Malalties Avançades (U.M.A)

Us presentem les noves instal·lacions i ambientació de la Unitat de Malalties Avançades (U.M.A). La principal finalitat de la unitat és oferir la major qualitat de vida possible a les persones amb malalties avançades e irreversibles, així com a les seves famílies, amb un clar èmfasi en el respecte de la dignitat intrínseca de cada persona en el marc d’un treball interdisciplinari per atendre totes les dimensions de la persona: física, mental, emocional, social i espiritual.

Amb la renovació de l’espai hem intentat que sigui un clar reflex de la nostra voluntat d’humanitzar diferents àmbits, entre els quals l’arquitectònic i l’espacial adquireixen un gran protagonisme. Entre els quals destaquem l’abundant lluminositat natural, l’amplitud de passadissos i zones comuns, la personalització de les diferents àrees amb elements artístics que evoquin l’art de cuidar, la creació d’espais tranquils afavorint la intimitat, i el major contacte amb elements de la natura que aportin energia, calidesa i tranquil·litat.