Blog

Investigació científica sobre NeuralActions com LHV

Aquesta setmana la “Revista Española de Geriatria y Gerontologia”, una de les entitats més prestigioses en el sector, ha publicat una rellevant investigació científica sobre NeuralActions com LHV digital per millorar l’estat cognitiu de les persones grans. Aquest estudi destaca les teràpies digitals com elements per millorar la qualitat de vida de les persones.

Es tracta d’un projecte per validar una aplicació que serviria per realitzar teràpia de reminiscència en persones grans institucionalitzades.
L’estudi, a càrrec de la Dra. Sara Domènech, investigadora de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB.
En l’estudi ha participat  la Fundació Aymar i Puig , conjuntament amb el centre sociosanitari El Cedre (Andorra).

Gràcies a tots els participants: Sara Domènech Pou, Xavier Rojano i Luque, Iván Sánchez Martínez, Irene Fernández Labrador, Irene Fernández c, Marta Solé Galdeano, Fernando Palacios, Montserrat Alsina, Eva Heras Muxella.

Més informació: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0211139X23000707